Fluks

Fluks blev født d. 8. oktober 2003 som den første i et kuld på 10. Jeg har kendt ham lige siden.
Han fik sit navn, Fluks, fordi han var først til alting. Først ude af fødekassen, først ude af hvalpegården og først ude i den store verden. Altid med den samme indædte nysgerrighed og et gå-på-mod uden lige.

Fluks har fulgt mig trofast gennem årene.
Han nåede at lære min gamle hanhund, Tim, at kende. Var sammen med sin mor, Molly, under træning til jagthund. Og han var en herlig legekammerat… Altid klar til at hente noget “vigtigt” og altid klar til at lære noget nyt.

Han var en dedikeret opdrager af kuld nr 2, som talte 8 hvalpe. Fluks forstod instinktivt, at tage de bløde hvalpe med nænsomhed og de frække med passende konsekvens.
Vi beholdt Noa, som fulgte Fluks i tykt og tyndt. Jeg har haft mange gode timer med de to banditter 😉
Fluks var der, da Per blev syg og vi måtte finde et nyt hjem. Molly rejste hjemmefra, og senere Noa. Og han var der, da Per døde…

Og så kom Thit ind i vores liv. Hun bragte glæde og et ukueligt livsmod ind i huset. Fluks ignorerede hende i lang tid, men kunne ikke stå for charmetrolden i længden. De 2 har virkelig haft glæde af hinanden.
Han var der, da jeg fik diagnosen: lungefibrose og dermed blev vores liv meget anderledes. Og han var der da Thit måtte aflives på grund af nyreinsufficiens… Han ledte efter hende i over en uge.

Nu er vi så her. Alene, men sammen. Og det skal vi være i meget lang tid.

Skriv en kommentar